понеделник, 2 ноември 2015 г.

Once upon a time...


Имало едно време един принц и една принцеса. Решили да се оженят. И дълго мислили...видеото или снимките, от сватбата, кое е по-важно?! Решили, че видеото ще запечата спомените реални и живи за години напред. Започнали да търсят "своя човек". Но изборът бил труден. какво трябвало да гледат, как щели да преценят дали един е по-добър от друг? И ние решихме да им помогнем...а може би да помогнем и на Вас. 
Много е важно да се запознаете с работата на видео-оператора, когото сте избрали предварително. Да разучите неговото портфолио, стилът му на работа, неговият екип, техниката, с която работи. 
Убедени сме, че всеки от Вас има свои предпочитания и виждания за сватбения си ден. Споделете ги с избрания от Вас видео-оператор и разберете дали споделя Вашите очаквания.


На курсът за Сватбени агенти, Ади Цанова ни даде един много хубав съвет. И ние искаме да го споделим с Вас. Ако имате приятел/и, който/които заснема филми, много добре помислете - искате да е гост на Вашето събитие, да пие и да се весели наравно с Вас или искате да получите професионално заснемане и да го поканите като професионалист? Много е важно да не смесвате двете неща. Ако пък имате съмнение и смятате, че професионализма не пречи на това да е Ваш гост, попитайте свои познати, които са постъпили по този начин дали са останали доволни от получените резултати!



И стигаме до цените. Поинтересувайте се защо цените на избрания от Вас видео-оператор са такива. Нормално е да има разлика в ценообразуването - това може да се дължи на различна техника за снимане, различен стаж, осветление, озвучаване. Обикновено доста хора правят една и съща грешка - доверяват се на оператори от ефирни телевизии. За съжаление няма нищо общо в това да заснемеш предаване по телевизията и дадено събитие, сватба. 



Не пазарувайте цена, пазарувайте качество!


Сватбата на Вашите мечти!

Видео - Христо Лазаров
Цитати от книгата на Ади Цанова "Помощ! Омъжвам се!"

Няма коментари:

Публикуване на коментар