петък, 27 май 2016 г.

Агенция "City Dreams"

Нашето виждане - сватбата!

Скъпи младоженци, искаме да Ви убедим да ни наемете. Точно така. Нас. Защо ли? Сега ще поразсъждаваме по въпроса. 

Членуваме в много групи в интернет пространството. И се убедихме, че търсене винаги има. Въпроса е какво правите Вие. Когато решите, че искате да ползвате услугите на дадена агенция е важно да бъдете коректни. Предполагам, че ще изисквате коректност от нас. И ние го очакваме от Вас. Съвсем логично е първо да попитате - колко ще струва? Но кое колко ще Ви струва? Срещата с нас? Цялостната организация? Конкретна услуга, която искате от нас? 

Ако нямате конкретна визия какво точно искате, ние ще Ви помогнем да си изберете, да решите и накрая ще Ви кажем и колко струва всяко едно нещо, всяка една услуга. Ако пък искате нещо конкретно, аз Ви съветвам да се вслушате в съветите на професионалистите. Защото предполагам, че ако някой от Вас се занимава с финанси, едва ли ще приеме съвет от сватбен агент за управление на счетоводство. Но бихте се посъветвали с някой, който борави от повече време с финанси и разбира от тях. Затова се доверете на нас. 

Напоследък много ми се случва да отправят към мен запитване за конкретни неща. Но да не ми връщат отговор. Дори и да откажете, трябва да дадете обратна връзка. 

Ние имаме конкретно предложение към Вас - ще направим Вашата сватба неповторима. И ще го направим напълно безплатно. Не вярвате? А защо не ни пишете и не се убедите сами?

Няма коментари:

Публикуване на коментар