сряда, 21 октомври 2015 г.

The beginning...


Нека Ви разкажа малко повече за нас. Идеята да започнем събитиен бизнес дойде изведнъж. Нашето приятелство започна преди повече от 15 години. Премина през много бури, издържа на всякакви проверки. Просто разбрахме, че заедно сме добри в едно - да осъществяваме мечтите на хората. И така решихме да създадем нашата агенция за събития "Градски мечти". Защо избрахме това име? Защото всеки има мечти, а нашата цел е да ги осъществим, без значение колко малки или големи са те. 

Започнахме проучване - на различни партньори, с които бихме искали да работим, на кои неща трябва да наблегнем. Започна и нашето обучение. Защото, ако някой си мисли, че да организираш събитие е проста работа, бих могла веднага да го опровергая. Това е трудна и много отговорна работа, свързана с ангажименти, които на пръв поглед не се забелязват, но изграждат скелета на едно успешно събитие.

Измина повече от година преди да започнем работа. С огромна гордост искам да кажа, че сме завършили курса на Ади Цанова, най-добрия и най-известен сватбен агент в България. Жена, която ни отвори очите за много неща. Жена, която ни научи колко всъщност е отговорно да поемеш такива ангажименти. Разкри пред нас един свят, труден, вълнуващ. Светът на организиране на събития - корпоративни и сватбени.

Прохождаме. Вероятно ще се препънем доста. Вероятно много от Вас няма да ни се доверят,защото полагаме своите основи сега. Няма как да Ви уверя, че сме перфектни толкова, колкото ни научи Ади. Но мога да Ви обещая, че ще направим всичко, за да останете доволни от нашия професионализъм.

Очакваме Ви!

Няма коментари:

Публикуване на коментар