понеделник, 26 октомври 2015 г.

Wedding program


Сватбената програма често е един от онези детайли, който се отлага до последната минута преди да бъде напечатана. Често възникват много въпроси за това какво трябва да бъде включено и как да бъде оформена. Ще представим различни варианти, които може би ще отговорят на най-често задаваните въпроси за сватбените програми.


Fun Wedding Program - Music Starts We Get Married Everyone Parties - Digital or Printed

Сватбената програма не е задължително да бъде напечатана и да я има. Няма да нарушите етикета, ако решите да пропуснете тази традиция. Особено, ако Вашата церемония е по-обикновена и се стремите да влезнете в определен бюджет. Независимо от Вашето решение, сватбената програма се приема добре от всички гости, желаещи да се запознаят с подредбата на програмата по Вашата сватба.

Не се притеснявайте за това как и какво искате да споделите. В хумористичен вид можете да споменете всеки детайл от Вашата история - от запознанството до сватбата, както и на кого искате да благодарите и кого сте поканили.

Info Graphic Wedding Program

Ако сватбената Ви церемония ще бъде нетрадиционна и непозната за повечето от гостите Ви (поради различни религиозни и културни традиции),може да напишете какво могат да очакват или указания за определени части от церемонията. Можете да оформите програмата като книжка.

Minted copy

Може да оформите програмата и като указателна инфо-карта, на която да са отбелязани само с икони отделните части на церемонията Ви.

Dea + Bean copy

Най-често сватбените програми са напечатани от двете страни на една и съща бланка. На предната страна е отпечатана програмата за деня, а на гърба - присъстващите.

Em Papers copy
3 Eggs Design copy

Ако искате да спестите хартия, можете да отпечатате всичко на по-голям лист или да го изпишете на ръка на дъска и това да бъде поставено на видно място така, че при влизането си гостите да се запознаят със съдържанието на Вашата програма.

Keep Life Simple Design copy

Ако пък имате нестандартно чувство за хумор и искате да изненадате гостите си, можете да направите и следните сватбени програми:

Wedding Shop Wonderful copy

снимки - Pinterest
автор - http://www.mywedding.com


Няма коментари:

Публикуване на коментар